Celostátní žebříček českého poolbilliardu
Registrace
Původní nápad a řešení žebříčku ing. Vladimír Hajdovský, Design a kód: WEB-X Copyright 2011, Provozovatel - Taga.cz

Údaje hráče - Pavel Teťour

zpět

Začátek s kulečníkem (poolem): 2001

začínal jsem s poolem na amatérských turnajích v BC U Nováků, cca po dvou letech jsem se zaregistroval do ČMBS a také Billiard Clubu Golden Horn, zde jsem chodil na pravidelné turnaje a organizoval turnaje v Billiard Clubu Sogaard, nicméně soutěží jsem se neúčastnil, to až v BC Harlequin Praha kam jsem přestoupil z důvodu rozvoje svých kulečníkových schopností. V BC Harlequin Praha působím do dnešního dne s pauzou v letech 2007 - duben 2012.

 

Mé největší úspěchy jsou:

- Vicemistr republiky v Trickshotech roku 2006

  26.10.2006 23:02  Informace z http://cmbs.cz/old/index_pool.php ze dne 26.10.2006 a magazínu BilliardInfo
První mistrovství ČMBS v trikšotech vyhrál s obrovskou převahou Jakub Zilvar před Pavlem Teťourem a Josefem Lomským. Jakub Zilvar předvedl dva trikšoty ve spolupráci s dvanáctiletou Denisou. Porotě předvedl lidskou pyramidu a pak naskákal v rychlém sledu čtrnáct z patnácti koulí do krabice mimo kulečníkový stůl. Druhý Pavel Teťour předvedl jedním strkem dvě koule do díry, osmičku a devítku, mezi nimi dvě tága. Druhým trikšotem byla koule na papírovém válečku a sražená osmička na druhé straně stolu. Josef Lomský předvedl skok přes koule z rohu o mantinel, bílá šla přes tři mantinely a sráží černou. Druhý pokus byl, koule pomalu po mantinelu do díry a mezitím, do té samé díry pět koulí. Nejlépe se trikšoty zdařili Jakubovi Zilvarovi a ten po zásluze vyhrál.     P.avel Halamka

- účast v Extralize týmů za BC Harlequin Praha sezóna 2007/2008 ve složení: Teťour Pavel, Příbanová Simona, Kaslová Hana, Maděryč Jan

předchozí sezóny 1.liga týmů ve složení Teťour Pavel, Fikais Petr, Příbanová Simona, Rajchl Josef nepovažuji za úspěch

- účast v Extralize jednotlivců disciplína 10-ball  sezóna 2013

úspěchů mnoho nemám, ale snad nějaké přibudou.

 

Nyní tedy stále působím v BC Harlequin Praha, kde se aktivně účastním soutěží všech disciplín krom disciplíny 14.1 nekonečná.

Dále jsem založil tým Harlequin Praha X kde ve složení: Pavel Teťour, Josef Sulek, Martin Burda a Štefan Kotsev hrajeme 1.ligu týmů a v této sezóně 2013 by jsme rádi postoupili do extraligy.

 

 

Přeji rovný strk

 

      Pavel Teťour

 

 

 

Tiger následně Buffalo poté Bear se špicí Predator nyní Snookerové

Počet čistých za sebou 8-ball: nějaký tam budou

Počet čistých za sebou 9-ball: nějaký tam budou

Počet čistých za sebou 10-ball: nějaký tam budou

Největší náběh 14.1 nekonečná: 67

Pavel Teťour